Gode tips til de kvindelige blaffere

Er du også fascineret af at rejse på tomlen? Så kan du med fordel læse de her gode tips til de kvindelige blaffere. Tipsene kan være til stor gavn for alle blaffere, uanset køn og alder. Kvinder skal dog være ekstra påpasselige når de tomler, især hvis de gør det alene.

Kvindelige blaffere

Følg din mavefornemmelse og sunde fornuft

Det vigtigste du kan få med fra de her gode tips til de kvindelige blaffere, det er at følge din mavefornemmelse og sunde fornuft. Verden er virkelig ikke så farlig derude og man kan komme langt med at stole på sine instinkter.

Tro på, at du kan blaffe

Det er vigtigt at du holder modet oppe, selv hvis andre ikke tror på dig. Du kan blaffe hvorhen du vil, fordi at du tror på det. Hvis du virkeligt er motiveret til at blaffe, så er det bare at sætte destinationen, pakke kufferten, følge din mavefornemmelse og så bare tomle derudaf.

Better safe than sorry

Undgå at tage unødvendige chancer. Der er massere af gode muligheder for at tomle, så det koster ikke noget, at undvære en enkelt.

Vær ikke bange for, at afvise et lift

Hvis du tomler og en bil stopper for dig, så må du stadig gerne sige nej tak til liftet. Det kan gøres med en hvid løgn eller et pænt nej tak.

Find en partner at rejse med

Hvis du finder en at blaffe rundt med i nogle uger, så kan i underholde hinanden mens i venter på et lift. Det giver tit en masse til oplevelsen, at dele den med nogen. Desuden er det mere sikkert at rejse to sammen.

Hold dig tæt på andre mennesker

Selv hvis du ikke ønsker en rejsepartner, så kan andre mennesker være til gavn for din sikkerhed. Du behøver som regel ikke være bekymret, hvis der er meget trafik eller mennesker tæt på.

Lad være at blaffe om natten

Som udgangspunkt er det bedst at holde sig til de lyse timer på dagen. Man ved aldrig hvad der kan ske, når mørket falder på.

Lad være at blaffe tæt på store byer

Mange mennesker på samme sted er lig med mere kriminalitet, trafikpropper og offentlige transportmuligheder. Det er ikke det bedste sted at tomle.

Væbn dig med tålmodighed

En del af oplevelsen ved at blaffe, det er de endeløse timer på diverse tankstationer og landeveje. Der er tid til at reflektere. Du bør overveje, at rejse rundt med en form for underholdning. Brætspil, kort eller måske noget lidt mere eksotisk.

Tag et kamera med

Få taget nogle billeder. Billeder holder for evigt. Du vil ærgre dig, hvis du kommer hjem efter en fantastisk blaffetur uden billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *