Hvornår skal jeg besøge Koh Samui?

(sponsoreret indhold)

Danskerne elsker den thailandske ø Koh Samui, og besøger årligt øen i stor stil. Faktisk er rigtig mange europærer blevet glade for øen, som årligt besøges af rigtige mange. Men spørgsmålet kommer ofte, hvornår skal man besøge Koh Samui? For svaret er ikke ligetil! Skal du ud og dykke? Skal du ligge på stranden? hvor længe skal du være på øen? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som du skal stille dig selv, før du vælger tidspunkt for din rejse til Koh Samui.

Billigste tidspunkt at besøge Koh Samui?

Det billigste tidspunkt at besøge Koh Samui på, er i månederne Oktober og Noveber. Der er selvfølgelig en grund hertil, da du i denne periode vil opleve en del regnvejrsdag, selvom det stadig er varmt og solskinsdage stadig er på planen. Priserne på hotellerne og turerne vil være billig, og der kan også spares på større souvenir-indkøb.

Koh-Samui-1

Kilde: JustBrowsing.dk

Ønsker du bedre vejr, men stadig billige priser på hotel etc., så skal du besøge Koh Samui i april, maj og juni. Der er bedre vejr og mindre regn, men mængden af turister er lille, og herved billigere at være på øen.

Bedste tidspunkt til snorkling og/el. dykning

Selvom øen ikke er kendt som et godt snorkling/dykning sted, så er der stadig en række små øer tæt på, som tilbyder dette. Ønsker du at forsøge dig med dette, så skal du ikke besøge Koh Samui i november eller start december (kan være godt i slutningen af december).

thailand-692610_640

Kilde: Pixabay.com

Du får de bedste muligheder for perfekt snorkling-/dykkevejr, i månederne marts, april og maj. I disse måneder, skulle der ligeså være mulighed for at se hajer. Ønsker du at besøge marineparken Angthong, hvor det dog er bedste at være i periode slut december til september (parken er ligeså lukke i november og starten af december).

Bedst tidspunkt for solbadning og strandbesøg

I slutingen af december til april finder støder du på en masse sol, og meget lidt regn. Det er på dette tidspunkt du skal besøge Koh Samui, hvis du ønsker så mange solskinstimer som muligt.

amazing-thailand-3-1534392

Kilde: Freeimages.com

Når vi besøger os ind i perioden maj til september, så vil du stadig have masser af sol, men der vil gradvist komme mere regn. De fleste af disse regnskyl vil være kraftige men korte, og ofte om aftnen og natten. Når vi kommer hen i oktober og november, vil der være meget lidt standtid og meget regn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *