Den moderne blaffer

(sponsoreret indhold)

Skuespiller, eventyrer og opmærksomhed-søgende Shia LaBeouf, har forsøgt sig med et helt nyt og spændende eventyr. Det hele skulle være en del af et kunstprojekt, hvor det at blaffe, er en meget vigtig del af projektet.

en-blaffer-med-tattoos

Det hele går nemlig ud på, at Shia LaBeouf blaffer rundt i hele verden – men på en lidt ”moderne” måde. Han poster nemlig et billede på Twitter under et hashtag der hedder #TakeMeAnywhere, hvor han poster sin GPS-koordinater, og således lader helt tilfældige fans tage ham med, på den næste del af han rejse. Det kræver kun en enkelt enhed med GPS – f.eks. det nye Apple Watch – og så er han ellers ude på en voldsom spændende rejse.

Det eneste det krævede var blot, at du var den første som fandt LaBeouf, efter at de nye GPS koordinationer var blevet offentliggjort. Og der var ingen krav til, hvorhen turen skulle gå, det skulle personen nemlig selv bestemme.

Projektet er færdig i denne omgang, og løb fra 23. maj til 23. juni, men enten så gentager Shia LaBeouf det igen en gang – eller også er der andre der tage staffen videre.

Det hele gik selvfølgelig ud på at skabe små øjeblikke, som du kan se herover. Men udover dette, skulle man læse imellem linjerne, og emnet blev pludselig noget med at springe ud i det og ikke at være bange for omverdenen. Man kunne kalde det en moderne afbudsrejse. Man kommer først rigtig på eventyr, når man tager springet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *