Den første tur

(sponsoreret indhold)

Der går mange rygter om hvor farligt det er at blaffe, og at hvis man eksempelvis er kvinde, så beder man selv om at blive fanget og voldtaget, og som mand så er man farlig at tage op. Men sådan er virkeligheden altså ikke for de fleste blaffere som gør det i dag.

Jeg har selv blaffet i mange år, og jeg er aldrig kommet til skade, eller har oplevet noget farligt, men har til gengæld oplevet af få en masse positive oplevelser og gode snakke. Men jeg har også fundet ud af hvordan jeg bruger min tid bedst muligt i bilen når man blaffer, så jeg både spare tid og penge på det.

Hvis det er muligt, så brug køreturen på at arbejde

Du kan sagtens fortælle at du er meget glad for køreturen, men vil høre om det er okay at du sidder og arbejder lidt i bilen. Tag en bærbar computer med og noget mobilt bredbånd og så er du altså i gang. Det betyder nemlig at du kan spare en masse tid, som du kan udnytte ved at komme længere med projekterne på jobbet eller lignende.

Hvis du ofte skal samme vej, så hør om en fast aftale er muligt

Hvis du ofte skal samme vej, så hør om du kan få lov at køre med oftere, hvis personen du får liftet af også skal samme vej. Nogle gange kan du være heldig at personen du køre med også køre den samme vej hver dag og så kan du som blaffer pludseligt få en fast aftale om at få et lift, hvor du måske skal betale lidt penge i fremtiden, men så har du et fast lift, hvor du måske kan få lov til at sidde og arbejde på hele turen.

Hvis du er heldig, så kan sådanne relationer også ende med at blive venskaber.