Se verden som blaffer

(sponsoreret indhold)

Du kender det helt sikkert godt, begrebet at blaffe. Men har du mon nogensinde prøvet det? Faktisk har de fleste af vores tids unge aldrig prøvet kræfter med at blaffe. Og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er der selvsagt en vis fare forbundet med at blaffe. Man ved jo potentielt set ikke om den bil man stiger ind i føres af en person med onde hensigter. Ydermere er der i dag rigtig mange muligheder for billige transport både med carpool, busser, tog og sågar fly. Behovet for at blaffe sig frem, er derfor i høj grad formindsket.

Men hvis du og din kammerat nu har bestemt jer for at backpacke gennem Europa sommeren efter, I er blevet studenter, så kan det jo godt være at økonomien ikke helt hænger sammen for jer. Start med fordel med at lave jer et nogenlunde rejsebudget, så I ved hvad turen kræver af jer rent økonomisk. Det kan være svært at vide præcist på forhånd, så hent evt. en skabelon faktura for udgifter, så I kan prøve at plotte jeres formodede udgiftsposter herind i.

Måske har det lykkedes jer at spare op til fly og hoteller, men hvad så når I skal bevæge jer rundt i de forskellige lande på jeres tur? Her kommer blafferi ind i billedet. Det er altid en fordel at være to, man er nemlig langt mere sårbar, når man som alene rejsende sætter sig ind i en bil med en fremmed. Desuden er det altid lettere at kommunikere med føreren, hvis man kan tale sproget. Så sørg lige for at få brushet op på jeres skole engelsk/tysk/fransk/spansk inden I begiver jer ud på eventyr. Hvis det er en venlig og social type, der giver jer et lift, er det desuden en oplagt mulighed for at blive klogere på stedets traditioner og kultur. Hvem ved, måske et helt nyt venskab kan opstå? I hvert fald får man som blaffer en lang række anderledes oplevelser, som man ikke ville få som almindelig buspassager. At blaffe er ikke for alle, prøv dig frem og mærk efter om det er noget for dig.