2 musthaves på din blaffe-tur; armbåndsur og nydeligt tøj

Når man skal ud og blaffe eller tomle, og ens eneste måde at komme frem på er billisternes barmhjertighed, så er det særdeles vigtigt at man ser nydelig og præsentabel ud. De færreste har lyst til at samle en person op, som de ikke føler sig trygge ved, og her kan ting som et pænt sæt tøj eller et smart armbåndsur vær med til at sende et signal om anstændighed.

Et armbåndsur er ikke bare godt at have med på grund af udseendet, men det kan også være en fordel at kunne følge med i dagens forløb og hvor længe man er på farten.

Følg med i tiden

Uret må siges at være skabt, så vi kan følge med i tiden og ankomme til det rette sted på det rette tidspunkt. At kende til dagens forløb, når man blaffer, kan være en fordel, da man kan følge med i hvor længe man har ventet eller hvor langt man er kommet på en given mængde tid.

Selvfølgelig kan en telefon også bruges til dette formål, men telefonen kan nemt løbe tør for batteri, hvor uret oftest vil være den mere trofaste kompagnon.

Et ur med pondus

Derudover kan et flot og klassisk ur være med til at sende et signal til billisten om at man ikke blot er en tilfældig blaffer, som personen ikke kan stole på.

Et ur med pondus er et statussymbol, som mange bilister vil bemærke, når de skal samle dig op på vejen. Et ur til mænd eller til kvinder kan være mange ting, og man kan altid finde en udgave der matcher ens stil eller look.

Mangler man inspiration til at finde det rette match, når det kommer til armbåndsure, så kan man med fordel lade sig inspirere via følgende artikel.

Der findes ure til at mennesker og stilarter, og bare fordi man blaffer fra A til B, behøver det ikke at betyde at man skal gå på kompromis med sine accessories.